Cosmos GPS-spel met ruimte thema

Praat in het spel met een sterrenkundige voor een speciale missie, voltooi quests zoals het helpen van verdwaalde Aliens, ontdek nieuwe Planeten, spaar punten met je Sterrenvoorraad en leer nieuwe Sterrenbeelden kennen in het Observatorium. Het spel duurt zo’n 60-75 minuten. Hieronder een hulp-plattegrond voor leiding, houdt deze verborgen voor de leden die het spel gaan spelen, aangezien zij zelf deze locaties moeten ontdekken tijdens het spel. Wanneer het spel voltooid is zal de app instructie geven om de leiding op te zoeken om te bewijzen dat ze het spel hebben voltooid. Het geheime code woord wat ze daarbij aan de leiding moeten vertellen is “astrofysica”

Dit GPS spel is momenteel alleen bestemd voor leden van Scouting Albert Schweitzergroep Woerden, en alleen te spelen op het terrein van de vereniging. Het spel is te spelen door het .gwc bestand, ookwel cartridge genoemd, te openen in een smartphone app die deze cartridge kan afspelen. Voor Android telefoons kun je de gratis app WhereYouGo gebruiken. Voor iPhones kun je de gratis app Whereigo (van Groundspeak Inc.) gebruiken.

Meest recentie versie:
Het spel is in .gwc format hier te downloaden
. (versie 1.6 uitgebracht 21-11-2021. Nieuwe Planeten ontdekken kan alleen bij een Sterrenvoorraad minder dan 10, waardoor vaker tussentijds terug moet worden gegaan naar het Observatorium op Planeet Aarde om Sterrenvoorraad in te wisselen voor Sterrenbeelden. Locatie Zon verplaatst van Jungle-Eiland naar (entree)brug terrein ivm speelbaarheid in het donker.)

Oudere versies:
Versie 1.5
. (uitgebracht 26-10-2021. Extra duidelijke speluitleg in beginfase, en mogelijkheid om speluitleg altijd terug te kunnen lezen)
Versie 1.4 (uitgebracht 28-08-2021)

Ontwikkeld door de Dinsdagavond Verkenners.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch