Levend Pokémon

(1 beoordeling)

Gebaseerd op dit spel uit de scouting activiteitenbank. De challenges hebben we iets veranderd en de tekst op de speelkaarten zijn beter leesbaar, en zo zijn er nog een paar wijzigingen gedaan waardoor het spel beter werkte. Een heel gaaf strategisch spel voor tijdens een kamp.

De speluitleg inclusief alle kaartjes vind je onder het tabje Downloads.

Speluitleg in het kort: in het speelgebied zijn diverse zakjes met Pokémonkaarten verstopt die kinderen kunnen vinden. Met deze Pokémonkaarten kunnen ze naar een Gym toe en daar de Gymleader uitdagen voor een duel. Via onder andere dobbelstenen wordt bepaald wie er het duel wint. Als je als gymleader een duel wint dan verdien je daar een punt mee. Ondertussen kun je jouw Pokémon ook sterker maken door het vinden van verborgen evolutiestenen, of door challenges te doen bij de post van Proffessor Oak. De winnaar van het spel is degene die aan het eind van het spel de meeste punten heeft, en daarmee de sterkste Gymleader is.

Ingezonden door: DIAV

Downloads

1 beoordeling voor Levend Pokémon

  1. woutervanderven

    Gespeeld tijdens een zomerkamp, veel positieve reacties van de kinderen. De zakjes met kaartjes mag je best heel moeilijk verstoppen, anders worden de kaarten te snel gevonden wat minder leuk is voor het spelverloop.

Een beoordeling of commentaar toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch